06 August 2012

craps

17th Ramadhan.
Cepat kan. 2 minggu tiga hari dah umat Islam berpuasa. Rasa semua benda berlalu dengan amat cepat. Kerja sangat banyak tapi still boleh melenggang lagi. Dah minggu yang ke-12 dari total 14 minggu untuk lectures week. Final exam lagi 2 minggu, just after raya. Huurrm, by now. I should already cover half of lectures. Fortunately selected into SEDEX 30 which is a shortform of Science Engineering and Desigin Exhibition on this coming Wednesday and Thursday. Two lab presentations on this Tuesday. Comsol Test on Friday. Three more tests on following week. Hectic.

Letak tepi dulu pasal all the things because myself usually prepare all the stuffs for each event on last minute, everyone knows about that. I know, definitely I can go through all the things calmly and spontaneously. Haha. What the hell i am using English here. Fuck myself!

Ramadhan tahun ni macam biasa-biasa. Nothing special. Rasa macam hambar, terawih jarang-jarang. What different this year is almost everyday I went for Iftar at Masjid An-nur. Feeling good sebab lepas berbuka boleh terus solat maghrib berjemaah yang jarang-jarang buat. I mean, solat berjemaah. Bazar pun first time pergi petang tadi, ponteng berbuka kat masjid sebab Lee Chong Wei. Patriotik.

Sangat-sangat teringin nak berbuka dengan keluarga. First Ramadhan I was at home, break-fast together dengan keluarga. 10 of us termasuk abang ipar. Ayah macam biasa, bawak air kosong sejuk which he put in the fridge earlier ke masjid, maghrib kat masjid. Lepas tu baru balik dan berbuka kat rumah. Kami yang kat rumah pun makan kuih-muih, minum air, solat dan together with ayah makan nasi sama-sama. Still remember my first meal for berbuka is rendang ayam made by mama. Sangat jeles dengan member-member yang tengah cuti yang dapat berpuasa fully 29 days at home. Lucky them, pity me. I miss my family as I am a family-type person.

Let's face 2 more weeks and I will come home for Eid-Fitri. God bless me for the upcoming hectic weeks.

holly shits apa yang aku tulis ni. craps from my mind translate into words. pi mampussss. happy fasting whoever who read this.


No comments: