28 October 2010

oh bulu-bulu!


gua punya kelas hari ni, pukul 2 petang. tapi hari ni gua tetap bangun awal walau semalam gua tido 1 jam saje. biasalar, mood final exam dah dekat. lagi tiga minggu. sebab gua mahu capai kejayaan.

no others person can determine your future except you.

macam biasalar. mandi pagi gua memang cukup lama. sebab tiaptiaphariguamandijunub. sebab pagi-pagi gua suka tilik muka gua depan cermin besar dalam toilet. sebab gua rasa gua sangat hensem. check jerawat baru. check bulu hidung. bulu ketiak. tahi gigi semua. make sure all clean.

tapi pagi tadi. mood nak mengadap cermin lama-lama tiba-tiba hilang. sebab dalam sinki, penuh bulu-bulu tak dikenal pasti. babi lar.

gua syak. semua ni, bulu-bulu dada mamat Mesir jiran sebelah bilik gua. mungkin beliau buat pembersihan bulu dada maksimum semalam.

12 comments:

LadyRye said...

bulu is sexy...i laik..

plumpy.tootsie said...

sangat geli.geli.geli dan geli.

bukan penggoda said...

dasat gle gmba. seriously. =.='

hackshitam said...

raina>hahaha..bes ke??

plumpy>kah ka kah..

bukan penggoda>sekadar gambar..=)

Encik Tikus said...

tiaptiap hari lu mandi junub ? gilaa laaa :O

Mawar said...

bulu lebat menaikkan tahap keghairahan...

sekian.


*aku tak baca apa hang tulih sebab mamat berbulu dlm gambaq tu lgi menarik perhatian ku*

LadyRye said...

mawar : gimme dadatodada!

bulu lebat menghairahkah!

hackshitam said...

encik tikus>
mandi wajib itu sunat.hehehe.

mawar horny>
terima kasih sebab ghairah.

raina>
lu gay!haha

hiro said...

geli..

hackshitam said...

Raina suka bulu Hiro..hahaha

LadyRye said...

hiro gonjeng kot...

mana ada bulu...

afiqah said...

peh, dasyat.
kalau laki aku ade bulu cmne.
lari aku.