04 February 2011

being anonymous

anonymous may refer to something or someone whose identity is not currently known. sape-sape kenal gua sila angkat tangan. keh keh keh. dalam blog ni. gua completely being an anonymous. tapi, adelar beberapa orang yang kenal gua, jadi friend kat fesbuk gua.

gua ada terbaca satu statement "orang yang tak tunjuk identiti diri ni punya self-confident cukup rendah." betol ke macam tu? anyone agrees? ada kaitan ke being anonymous dengan self-confident ni? lama gua pikir. ada betol jugak statement ni.

tambah silaka ada orang cakap "anonymous komfem lar muka buruk. sebab tu tak nak tunjuk muka sendiri tu." keh keh keh. gua gelak sorang-sorang. ingat lu hensem sangat ke? jom letak gambar. kasi perempuan tengok, lu ke gua lagi hensem. keh keh keh.

pergi mampuslar self-confident rendah ke. tak hensem ke. ada gua kesah? gua punya sebab sendiri. ada stail gitewwwwww.

12 comments:

little ain said...

takde kena mngena langsung.

mcm best je ekk jadi anon ni. maintain some mystery :)

MATAHARI said...

statement 1 sangat celaka.
statement 2 lagi celaka.

M I A J A M A L U D D I N said...

hahaha.. okay wat anon.. hahhaa..

Encik Tikus said...

aiceh~ wa tahu lu hensem... nak tips bole ? grrrr

naj hebat said...

erk.

Wa tau lu sayang wa. kan?

itu saja.

keh keh.

Biarlah jadi misteri. Lu knal wa? lalala~~~~~

tia said...

tbe2 gua teharuu plak lu add gua kat pesbuk. hikhik!

Anis izyan Abd Rahman said...

gua kenal ini hack ! jadi . lu bukan lagi annony untuk anis izyan ok! ahaha

maCy said...

macy ta kesa anon kt blog. cm heck sume ni. atleast evn xtau sape. korang idup. tunjuk ta tunjuk. sukati la kan.

tp.. anon kt komen. macy cukup benci. sbb kdg2 dorang ni idup elok kt blog, tp time na ckp ta tnjuk muke. depan baek. hmsap.

asal macy emo ni? hak2

DuniakuAbstrak said...

anon ke mak enon ke yg penting tak buat perangai haramajadah

alexa yussida said...

takde kaitan..itu individu punye hak la kan..janji tak jadi anon yg langsung xde belog pastu duk kutuk keji org lain..huhu

btw,thank u..org lmbt wish kena kasi hadiah:p

platipus said...

lu anon, tp lu comel je gua tgk..keh3

YanotYusoff. said...

cayalah.