03 February 2011

Gong Xi Fa Choi

alamak. berhabuk blog i ni. sorry lar u ols. i busy sangat sekarang. tapi i sayang blog i tahu. thanks sebab sudi lagi singgah blog berhabuk i ni. ni pun i curi-curi online je tau. ade mase nanti, i singgah blog u ols ok.
ayat stended minah-minah blogger bajet pink bajet comel.
 
Bismillahirrahmanirrahim.
gua mula dengan basmallah. moga dirahmati Allah.
ceh. semua member-member gua balik. amoi yang nak beraya, melayu ngan keling pulak eksaited lebih. sama-sama beraya. sama-sama dapat angow. baru  1 Malaysia.

universiti gua pulak satu hal. esok dah Tahun Baru, hari ni kelas dari pagi sampai petang lagi. silaka betol. kesian budak-budak repeat paper. kelas remedial pulak tu. nasib gua punya kelas hari ni pukul 12 sampai 2 je. tu pun dah keji macam-macam.

yelar. mana taknya. member-member universiti lain dah start cuti mid semester. panjanglar cuti mereka. gua pulak. cuti campur esok, lusa, tulat, tubing. 4 hari. serba salah gua nak beli tiket balik kampung.

tambah silaka lagi bila member-member lama gua organize reunion pulak kat sekolah lama. ni paling gua tacing. gua jiwa sensitif woi. orang penting batch. tak dapat lar nak join reunion tu. masa ni, gua agak. member-member gua duk main poker ramai-ramai, sape kalah minum air paip. nostalgia habis wei.

jadi kesimpulannya. kepada member-member cina gua. selamat tahun baru gua ucapkan. tak lupa kepada member-member yang duk enjoy kat rumah yang duk menganjing gua tu. ada ubi ada batas, lain hari gua balas. keh keh keh.

gua duk pikir-pikir. naik pening kepala gua. gua masih pelik dan musykil. macam mana amoi kelas gua boleh repeat subjek math ni. tak logik akal. gua yang bengap pun tak kena repeat. sudah-sudahlar pikir. pikir benda lain lagi bagus.

10 comments:

adrinaqamarina said...

mungkin dye sengaja mengelak tak nak balik cuti raya kot. :P

wot. kte pon sayang batch jugak~ :D

Niz said...

ok ko hebat sbb tak repeat! haha

NAJ HEBAT said...

kau tak repeat kan?


ekekeke..


ALHAMDULILLAH.

MATAHARI said...

pernah suicide paper dengan sengaja?

platipus said...

weh..ada orang berminat dgn kau..kah3

tia said...

air paip ? oke lagi ah klu air ashtray ye dak ? ;)

maCy said...

macy egt member kmceng macy dlu sll overnite tdo cc.. keh2

ouh2 nsb baek ta pin. fuhhh

3rd. amoi tu comel ta?

maCy said...

tipus : macy tau sapa. hahahaha ;D

hackshitam said...

naj>
ALHAMDULILLAH. =)

matahari>
suicide? tak pernah lar plak. bes x? haha

hackshitam said...

platipus>
sape?
cepat2..
gua single ni..haha

tia>
air ashtray zaman jahil2 dulu je. hahaa.
skrg dh insaf,,,haha

macy>
cun lar jgak amoi tu..haha
cehh,
dah pandai pakat ngn platipus eh..cehhhhh..