16 February 2011

belangtaing day

*vabivabivabivabivabi.
ulang 40 kali. komfem otak jadi bangang. keh keh keh.

macam mana gua boleh termiss belangtaing day ni? tup tap tup tap. dah 16hb Feb. belangtaing 14hb Feb kan? entah. gua konpius sebenarnya. tiap-tiap tahun komfem gua berbelangtaing day dengan awek gua. tiap-tiap tahun jugak gua tukar awek untuk sambut belangtaing day. variety. itu yang gua cari. baru Amerika beb. awek sama tiap-tiap tahun. zzzz. bosan.

tahun ni. gua plan nak sambut dengan Liza. awek muka kemut gua jumpa kat bas station hari tu. dia punya muka, memang kemut habis-habisan. plannya gua nak merempit dengan Liza ni. yelar. gua mat rempit sejati. malam balengtaing. event wajib gua pergi merempit pusing-pusing bandar. lepak kat dataran.

Liza dah kasi green light. janji kena pergi ambik dia je. gua ada 125z. awek mana tak cair tengok gua kan? ce citer ce citer. plan malam tu. gua pergi ambik Liza. pastu pergi dataran. lepak-lepak situ. boleh gua pegang-pegang tangan Liza. balengtaing day kan. bila lagi nak berkasih-kasih, bermanja-manja. masa balengtaing day lar. macam dalam movie tu. nasib tak cemolot je. keh keh keh.

JAIS semua gua tak peduli dah. hulur 50 hengget. lepas lar kalau diorang ada. cepat-cepat gua pakai baju Levais baru harga 20 hengget beli kat Downtown hari tu. tengok cermin, memang dah bergaya habis. muka mat rempit sejati. sinar-sinar kehenseman itu ada. walau sikit. tak kesah lar kan. janji ada.

pukul 8 malam. gua dah siap. cepat-cepat gua keluar bilik. aik! tiba-tiba ramai orang kat rumah gua. semua lengkap pakai baju melayu. walaweh, hari raya ke ape ni? gua pergi dapur. tanya mak gua. nak tahu apa mak gua cakap.

"tak yah keluar lar malam ni Ucop. rumah kita ada buat maulud sikit malam ni. belajar-belajarlar selawat jugak. jangan duk merempit je tau."

sobs-sobs. gua insaf. dua hari gua tak keluar bilik. sedar-sedar dah 16hb Feb. Liza muka kemut? pergi mampus lar. gua nak pergi masjid. semayang Isyak.

assalamualaikum.

selawat dan salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW. moga mendapat syafaatynya kelak. amin.

13 comments:

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

hehehe. insaf2. :P

mcjust.lol said...

niat nak bermesra ngan liza terus batal!

adrinaqamarina said...

amin! moga kte berada dalam golongan tu. :)

hek, ce citer ce citer :PP

skandaLdariLangit said...

muka kemut tu macam mana?

Anis izyan Abd Rahman said...

anis ade 521z , tak de awek nak pon~
huhuuhu

RastaMat said...

padan muke liza..

maCy said...

mesti heck sibuk sambut maulidur rasul smpi ta perasan. hik3

platipus said...

liza bunuh diri tnggu lu

Dark Half said...

lupakan liza muka kemut. lu je la kemut2 muka sendiri

K I E R A said...

bagus ni :)

DuniakuAbstrak said...

bagus jaga iman jangan bagi kemut..keh2

tia said...

kahkahkah! insap woh!

Ain Zulaikha said...

say no to belangtaing dey pada yappa!