08 March 2011

current update

akhirnya. hari rabu bakal tiba. gua mampu hela nafas panjang. alhamdulillah. gua baru habis satu test tadi. gua nak cakap sama lu. minggu ni memang hidup gua terlampau sibuk. sampai nak basuh berak pun tak sempat. ok. itu melampau.

tapi hari ni paling silaka. the worst tuesday ever. gua ada dua assignments nak kena submit. dua quizzes kena attend. dan satu test yang tahap kepayahannya agak melampau. dan paling gampang lagi. 8 hours non-stop lectures. 8 pagi sampai 4 petang.

malamnya diteruskan dengan test. 8.30 sampai 10 malam.

sangat-sangat penat. luckily. i can handle this hectic.

and the good news is i will going back home tomorrow night for my midsem break. the bad news part pulak. midsem break only for 4 days. dan gua ada dua tests, satu project assignments need to be submit on this coming monday. just after the break. silaka tak? but at least, i can meet my family.

big muacchhh to my ekal and qalesha.

demi masa depan gua. its ok bersusah-susah dahulu. jangan kalah sebelum berjuang!

8 comments:

RastaMat said...

yang terbaek ah beb..
terus-terusan menggapai bintang..

alexa yussida said...

akhirnya update gak..
n me esk ade final tp kpala ingt bola..gila la...mintak2 menang..kalo tak, abes sume ilmu yg dah dibaca..esk kepala kosong la jwbnya depan lecterur..pufft..

tia said...

kdg2 da jmpe famly baru ade mood nk buat asgment bagai =.="

skandaLdariLangit said...

penuh dengan test juga. test hidup.

maCy said...

cup.

kiss untuk gadis blogger.
flying kiss untuk jejaka blogger.

rindu kamu, kamu dan kamu.
teruskan usaha di arena ini.
maCy hilang tapi ada.

*salam sayang dari maCy*

:)

n@jwamz said...

me too.. minggu ni full exam...adess fenink2!!

six.september said...

ok la tu. sempat jugak nak berak.

misz molecule said...

bese la tu