28 December 2010

SHITS!

okay everyone. HELLO. how are you my dear audience? okayy. since everyone is here, i would like to share a few things to you guys as i thought these fews things are really important to me, or better it is important. so put your ears on maximumly and listen very carefully.

intro macam silaka. keh keh keh.

LISTS OF SHITS I REALLY HATE!
1. tandas yang kotor dan jijik. gua prefer tahan berak dari guna tandas jenis macam itu.
2. perempuan yang tidak sedar diri. perasan diri bagus, cantik dan segala macam. FAKA!
3. lelaki yang tersangat control macho bila berhadapan dengan perempuan.
4. people yang suka give me instructions dan marah tak tentu pasal.
5. waiting for somebody. when i said, 12.00 pm. better come on the dot. perasaan menunggu itu gua cukup benci.
6. FOLLOWERS YANG HATINYA TIDAK IKHLAS. IKHLAS TU DALAM MAKSUDNYA OK!
7. pakcik-pakcik dan makcik-makcik yang suka bluurbrringggg.
8. area parking yang penuh. nak mencari parking yang kosong cukup lama.
9. people yang rasa bangga with their bf or gf. bercerita pasal bf or gf diorang.
10. bila gua get flu. it really sucks.

so, back-off people. hahaha.

tak semua yang orang suka kita akan suka. stop pretending friends. handle shits carefully. its fragile. handle with care.

16 comments:

adrinaqamarina said...

diri ini sedang mengalami nomb 10 tu~~~

try datang tengok toilet kat egypt, nescaya pengsan la~~~

haha.

eh tapi kte suke awak :)

platipus said...

get well soon

maCy said...

i ta reti menggatal. tapi kalo u dah kawen ngan i, i ngorat abes2. meh datang meminang.



wawawawawa~ kiddy

Farah said...

Ada certain yang sama pasal benda yang tak disuka .

Rebelle Me said...

oh...??
gila shit ea?
alalala~

LadyRye said...

yayang...you tau i dari dulu sampai la i memang honest dengan you kan? dari you jadi kurt, pastu merah pastu hitam i tetappppppp loyal! kan?

yang nombot 1 kalau buleh tahan..kalau tak buleh? kalau cirit?? camna?

hackshitam said...

macy>
heheehe.gatai ye. =)


yayang>
kalau cirit..
i cari u lar..
keh keh keh.

*cimOt* said...

merah ke hitam..
seyesly shit!!

afiqah said...

lu tgh grm ah ni ek?
kihkih.

athiea said...

gua tak suke org y bkulit sawo matang, melayu mengaku hitam..hahahah


mne lu xbkak fb ni?? ke time gua online, lu xonline.shit

FARHANArazaki said...

followers x ikhlas x tahan.ahah

NAJ HEBAT said...

Deyy!

gua baru kasi harimau malaya makan.

Lahap bebenor.

those shits. handle wif care.

gua tak follow lu, tapi gua ikhlas. Belah lah dada, check dalam2. seikhlas mungkin.

see?

ok, gua nak sambung holiday. babai.

tia said...

xske gak tgk lelaki control macho, arituh gi kedai mkn, nmpak gua nk lalu je cepat2 mamat tuh cover2 siap amek spek pakai segala. SHIT!

K I E R A said...

:)

:: cekodod :: said...

8

plumpy.tootsie said...

macho tu penting.but over control?euww,huduh btul,