07 December 2010

selesema

kalau diberi pilihan antara KLCC dan ubat selesema sekarang. gua pilih ubat selesema dowh. KLCC tak penting dowh. sayang ubat ketat selesema ketat-ketat. cemolot-cemolot.

sakit tu penghapus dosa. dosa terhapus umpama gugurnya daun-daun kering tika musim luruh. sakit tempat Pencipta menguji kesabaran hamba-hambat Nya. bersabarlah andai diuji dengan sakit.

10 comments:

little ain said...

kalo dapat flu, kena tido awal. sebabnya, antibody dah tak kuat. then, kalo time ni belom tido update belog, esok pagi memang konfirm demam laaa.

get well soon, anyway! :)

athiea said...

ptut mcm senget je gua tgk lu smnjak2 ni..
brat sblah sbb slsema..

amek ubt byk2..
& telan smpai lekat!!hahahaaha

Encik Tikus said...

pehhh macam nak kena penyepak pulak bila tengok gambar tue lame lame... brrr ...

Rebelle Me said...

selsema..
rilex n chill!
makan ubat & tido..
terbaaeeeekkk!

adrinaqamarina said...

awak, semoga cepat sembuh~!

fighting!

kalau tak sembuh ag, meh nak inject.

hiro said...

men ujan ye..nak kene piat ne..haha

maCy said...

kerana sakit itu dugaan. tanpa sakit barangkali manusia lupa akan penciptaNya.

uhuk3. sayang gula2 hack ketat2~

plumpy.tootsie said...

cepatcepat sembuh.bye.

tia said...

gua suke ayat yg bawah tuh. GOOD!

cepat semboh budakk perasan muda!
:D

Anonymous said...

terima kasih amigo! besar posting!