12 January 2011

coli dan bikini

Kelihatan dua orang wanita muda sedang menikmati blended mereka kat DÔME cafe midvalley.

"Jom pergi sambut new year kat pulau nak?"

"Bes jugak, I dah boring lar asyik sambut new year kat dataran. Tengok bunga api. Lepas tu pergi pusing-pusing bontot kat kelab. Tiap-tiap tahun sama je. Bosan!"

"Tu pasal lar I ajak you ni sayang. New year ni sambut kat tempat orang lar pulak."

"Kat mane you?"

"Kita pergi Bali nak? Berjemur kat sana, ala-ala artis Hollywood gitu. "

"Bes jugak macam tu. Yelar, nak berjemur kat Malaysia. Komfem bising nanti. Masuk front paper nanti. Silap haribulan. Kena masuk mahkamah syariah tau."

"Tular I takut you. Berjemur kat sana. Mana ade orang kisah."

"Ok-ok, kira jadi lar ni sambut new year kat Bali?"

"Komfem jadi. Tiket semua, I settlekan."

"Jom pergi beli coli warna-warni."

"Bukan coli lar sayang. Bikini lar!"

"Keh keh keh."


dunia zaman sekarang. jantan yang untung. dapat nengoknye free-free. keh keh keh.

17 comments:

Farah said...

Terasa malu sebagai seorang perempuan .

tia said...

seksi shit ? haha!

plumpy.tootsie said...

dpt tgk free-free.free juga dpt dosa.

ah,malas ckp lebih.wa pun byk dosa jugak -.-'

Encik Tikus said...

okey gua antara lelaki yang beruntung !


*bukan jantan okeyy ? tettttt

maCy said...

untung ke? satu titik hitam. untung mana?

~fais~ said...

"i da janji xnk seksi ag.."

sbb 2 die g bkk kt Bali..
konon2 xde owg taw..
hik hik hik...

NAJ HEBAT said...

1. Sbg perempuan. w/pun bukan aku yg tayang. aku yg malu.

2. Sbg saudara seIslam, dia ni Islam tak?

3. Sbg 'anak dara sunti yg masih bergetah'.. aku rse dia punya tek takde lah besar. Langsung tak mantap. Bodo. Lemah! Lemah iman. Tak perlu menayang gunung merapit penyek di Bali. lalala. tido. bye.

adrinaqamarina said...

rasa malu jugak wo. kalau diorang tunjuk3 tu takde kat orang lain, tak pe ah. grr.

Rebelle said...

yawww wowwwww~
ramai sungguh orang buat komentar pasal ni..

tapi rasanya ramai je yang macam beliau itu berpakaian begitu walaupun di malaysia.. (:

alexa yussida said...

aritu azam kata tak nak sexy..bole blah lerr..hmphh..

ade post utk kamu.kehkeh

MOFASAD said...

imagine melampau!

hahaha

K I E R A said...

HM -.-

MATAHARI said...

rezeki tgh sekali sahaja. jangan toleh kali kedua. ada faham?kahkah

six.september =_= said...

aaaaa


geli siyal dgn ular tuh.tak sempat nak tgk sapa yang seksi tu

sapaaa??

echah mashuri said...

tgk first sekali mmg rezeki.jgn pandang banyak kali sudah,

DuniakuAbstrak said...

perghh seksi gila ular tu

NOOR FATIN said...

pmpuan pn malu nak tgk..kekeke