27 November 2010

nak rasa pelempang free?


serius. gua cukup benci bila bukak blog perempuanbetina gedik nak mati. tambah-tambah duk story pasal kegedikan dia. padahal muka macam tong dram. lagi bila duk cerita pasal pakwe dia. duk story pasal pakwe dia ni sweet lar, romantik lar. faka!

maaf. teremo sikit. ampun dan maaf dipinta.

sila abaikan gambar. amboooii. mata duk meliar kat gambar eh? cesshh. kawal nafsu gelojoh anda. mjcust tak suka lelaki gelojoh. keh keh keh.

14 comments:

adrinaqamarina said...

auch! sensored gambar tu.

sabar sabar sabar~~~

kte pon annoying jugak, kalau rasa nak marah, tutup je

yAtiE said...

itu la kurt,
mcm die sorng ade gewe deh. haktuihh.. haha

tia said...

gua gedik tak ? klu lu ckp gua gedik gua nk majok cepat2 neh!

errr... gambar tuh ? errrr ?

afiqah said...

lu kenapa weh?
chill sudah.
lempang ah jom. haha.

platipus said...

gua syak lu jeles,,sebab awek tu tak amik lu jd boy dia

LadyRye said...

bagi link ah, baru best nak rage..

wakakaka..

athiea said...

lepas ni gua kna private la lau pasal pkwe ni kt lu.hahahaha..

asal lu jrg update tp actv mngomen ni??
gua geram nak kmen2 lu..hahahha

Encik Tikus said...

cis~ dia kaver port penting untuk di ushar..



lain kali bagi ahh link derr

maCy said...

auch.




xde boyfie~ klo ade pn xde kes na cite sal kesweeetan dia. hahah







err.. cite kburukan dia ley x. keh2

akmalhilmi said...

nieh mesti gurl yg muke hodoh kn??
sbb tu dia buat mcm tu
hahahhahaa

elmog said...

belog aku gedik tak? aku dah lama tak masuk belog kau. hilang semua url. kejam betol.

cikpia said...

chopp terasa!!!!! tacink ah!!! he he......

alexa yussida said...

hurmmmmm~~
terasa ar~~
kehkeh~

gambar taleyh blah...nasib aku pompuan..atas tak kira aurat;p

Fiq said...

double fakkkkaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!