12 November 2010

playgirl


gua pernah dengar seorang perempuan cakap;

"being a player is nice thing to do."
"its better than being played."

satu je gua nak pesan kat perempuan ni. what goes around, comes around. tunggu masa je. bila kau mainkan perasaan orang. tunggu masa. dan akan ada orang datang mainkan perasaan kau. dan masa tu kau akan rasa pedih dan sakit sama macam orang yang kau mainkan dulu. dan aku tak menyesal kenal orang macam kau sebab kau ajar aku untuk jadi kejam macam kau.

orang kata, playboy lar manusia paling setia bila dia dah jumpa orang yang dia betol-betol sayang. so, girls out there. find a playboy and make them fall in love to you.

25 comments:

nadia said...

kau playboy gak eh?

hackshitam said...

nadia>
gua tak hensem. tak boleh jadi playboy. keh keh keh.

elmo blurb blurb said...

aku: kenapa kau ni kejap hari ni awek yang ni, esok awek lain, lusa awek lain. mana satu awek kau? tak reti nak stay ke? berapa banyak stok kau nak simpan? dah la pakai baju tak senonoh. semua tak pakai tudung lak tu.

adik: ni cuma biasa². mana ada perasaan pun. diorang yang gatal bagi nombor. aku apalagi, peluang kot. ni kalau jumpa, mau dia nak punya. aku mana suka pompuan² macam ni. untuk suka² bolehlah. yang betul² aku nak, contra dengan yang sekarang aku ada.

---

got it?
saje nak share.
;)

Fiq said...

zodiac ko ape? meh aku nk tgk agk2 compatible ke tak ngn aku...

hackshitam said...

elmo>
lelaki..memang begitu..=)

fiq>
hahaha..virgo..

hiro said...

dia playgirl.tp dlm hati. dia ada sorg saja. yg lain. SHIT.

LaiLa said...

haha. yup. i found mine. and its so damn true. XD

Encik Tikus said...

pehhh, menambah dosa jea, lurah lurah

DuniakuAbstrak said...

sabar =)

elmo blurb blurb said...

perempuan? hurm.

plumpy.tootsie said...

nk ikat playboy lah yg ssh.

plumpy.tootsie said...

btw,wa xpnh ckp mcm ni kn?hehe.

NAJ HEBAT said...

bak kata phua chu kangkang:

dont play play..


tapi b4 aku kne mainkan.. baik aku main2 sama dia. lalala.


okeh.

okeh.


aku budak baik.

maCy said...

playboy plg setia? dia buat sakit bersepah merata. ok sebab dah pena rasa.

tapi heres a story.

i knew a guy here, blogger yg xaktf update tp boley la juga cuma x bw. dy dulu a playboy and smpi satu masa dia jmpe wife dia, dia pikir "sampai bila dia nak jd mcm ni?" then die msk minang wife die tu who is 5 years older thn him. now hes just 23. dan ada ank yg comel~

and i know dia sgt syg wife dia~

maCy said...

apekes macy komen pnjg2 ni? adeh

ღ Sumomo-chan ღ said...

wohhhh :D

RastaMat said...

Pesanan kat playboy:
baek lu pegi maen motow, bawak laju2, masok lombong..
takde yang butthurt sangat kan..
Takpon lu pegi isap dadah sampai mampos..
Paling2 pon mak apak lu je butthurt..
Guwa paling suke maki si bebal jenis ni..
puas!!!

Pesanan kat playgirl:
Jangan sampai dapat kat guwa..
susah lu nanti..
mampos pon susah..
idop pon susah..
Jenis si bebal ni pon seronok biler guwa maki..

sape nak kene maki lagi??
amek nombor..
wakakakaka...

plumpy.tootsie said...

rasmat ni,maki org je keje.

hackshitam said...

laila>
sabar lar ubatnya...

duniaku>
hahhaha..
cerita lama.
so,
chillax!

elmo>
lelaki dan perempuan sama saje....

hackshitam said...

encik tikus>
keh keh keh...
lu ni, macama tak biasa...

plumpy>
kalau susah,
xpayah cari playboy...
ok,lu baekkkk...=)

naj hebat>
lu pun sama saje!!
cessss...
tak nak kawan..

hackshitam said...

special to macy>
to lar gua cakap..
playboy kalau dah jumpa someone who make his heart melt..
setia nak mampusss..
to you macy, cari larhh playboy ye..
=)

hackshitam said...

summono>
woot woot. =)

rastamat>
lu ni mengerikan!
takut gua nk jadi playboy..hahaha

alexa yussida said...

laki baik tuk pompuan baik..laki jahat tuk pompuan jahat..n sebaliknya..huuu

adrinaqamarina said...

wah, betol! once dah jatuh cinta, diorang msti setia

afiqah said...

kalau gmbr playgirl nmpk lurah.
gmbr playboy? hahaha.